دسته‌بندی نشده

تاریخچه به وجود آمدن پاستیل

جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید

می گویند یک کارگر ساده اما بسیار باتجربه در شیرینی پزی ای که تقریبا یک قرن پیش در کارخانه آبنبات سازی کار می کرد، برای این که بتواند درآمد بیشتری نصیب خود کند، هیچ چاره ای ندید جز آن که مواقع استراحتش در آشپزخانه خودش هم شیرینی خانگی بپزد و به مردم عرضه کند. استقبال مردم به دلیل این که به مشتریانش به جای قالب کردن جنسی فقط برای فروش بیشتر، کالایی خوب و بی نقص تولید و عرضه می کرد آن قدر زیاد شد که به فکر افتاد از همان دانسته هایش در کار قنادی استفاده کند و آبنباتی مخصوص بسازد. هانس ریگل، نام این آبنبات هایش را هاریبو گذاشت و با تغییری در قالب آنها و تولیدشان به شکل خرس، مردم آن زمان که معمولا یک یا دو نوع قالب برای پخت و عرضه شیرینی دیده بودند، بیش از شیرینی هایش به این آبنبات های او علاقه مند شدند. او سپس به فکر افتاد خلاقیتی دیگر را به کار بگیرد و مزه و طعم و حتی حالت آنها را نیز تغییر دهد. بنابراین با استفاده از مقداری طعم دهنده میوه ای و افزودن ژلاتین به مایه اولیه آبنبات های خرسی خود، آنها را چنان ساخت که در عین نرمی، کمی هم سفت بودند، کش می آمدند، خوردنشان بخصوص برای بچه ها لذتبخش بود و بزرگ ترها هم دلشان می خواست بارها و بارها مزه آن را امتحان کنند!

جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا