دسته‌بندی نشده

مواد تشکیل دهنده پاستیل

جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید

پاستیل متشکل از ژلاتین، شکر و مواد افزودنی است که طعم های مختلف به آن اضافه می شود. البته برای براق کردن پاستیل هم از نوعی واکس روی سطحش استفاده می شود که اگر پاستیلی که تهیه می کنید دارای پروانه بهره برداری و ساخت و نیز مجوز استاندارد وزارت بهداشت باشد، منافاتی با سلامت فرد ندارد. با این حال جایگزین کردن پاستیل و خوراکی هایی مانند آن با وعده های غذایی به هیچ وجه توصیه نمی شود چراکه این خوراکی نه تنها مواد مورد نیاز بدن را تامین نمی کند بلکه به دلیل طعم شیرین و چربشان خیلی زود با ذائقه فرد سازگار شده و حتی می تواند او را به خوردن این نوع خوراکی ها معتاد کند! در ضمن این ترکیبات ژلاتینی به مخاط دهان و دندان ها می چسبد و احتمال پوسیدگی دندان ها را زیاد می کند. پس فراموش نکنید که بهتر است به جای جویدن پاستیل صبر کنید در دهان تان آب شود و بلافاصله بعد از خوردن پاستیل مسواک بزنید.

جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا