گروه بازرگانی رادمان
یکشنبه , ۱۷ فروردین ۱۳۹۹
سرخط خبرها
خانه / دسته‌بندی نشده / مواد تشکیل دهنده پاستیل

مواد تشکیل دهنده پاستیل

پاستیل متشکل از ژلاتین، شکر و مواد افزودنی است که طعم های مختلف به آن اضافه می شود. البته برای براق کردن پاستیل هم از نوعی واکس روی سطحش استفاده می شود که اگر پاستیلی که تهیه می کنید دارای پروانه بهره برداری و ساخت و نیز مجوز استاندارد وزارت بهداشت باشد، منافاتی با سلامت فرد ندارد. با این حال جایگزین کردن پاستیل و خوراکی هایی مانند آن با وعده های غذایی به هیچ وجه توصیه نمی شود چراکه این خوراکی نه تنها مواد مورد نیاز بدن را تامین نمی کند بلکه به دلیل طعم شیرین و چربشان خیلی زود با ذائقه فرد سازگار شده و حتی می تواند او را به خوردن این نوع خوراکی ها معتاد کند! در ضمن این ترکیبات ژلاتینی به مخاط دهان و دندان ها می چسبد و احتمال پوسیدگی دندان ها را زیاد می کند. پس فراموش نکنید که بهتر است به جای جویدن پاستیل صبر کنید در دهان تان آب شود و بلافاصله بعد از خوردن پاستیل مسواک بزنید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
گروه بازرگانی رادمان
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09193617605

مطلب پیشنهادی

انواع پاستیل فله عمده

مرکز فروش انواع پاستیل فله در تهران

مرکز فروش انواع پاستیل فله درتهران با ارائه ی محصولات باکیفیت بسیار بالا و متنوع …

دیدگاهتان را بنویسید