جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید
شماره تلفن: ۰۹۱۹۳۶۱۷۶۰۵
پاستیل های امروزی غیر از شکل و شمایل خرس، در قالب های متعددی تولید می شوند؛ از شکل حیواناتی مثل قورباغه و مرغ و زرافه گرفته تا میوه هایی مثل آلبالو و توت فرنگی و سیب و پرتقال و انار و اشیایی چون خودرو و بطری نوشابه و… گرچه این محصولات اکنون تنوع زیادی در مزه و رنگ و شکل دارند، از یک نظر، تفاوت چندانی هم با آن پاستیل های اولیه ندارند. در فرآیند تولید، مقداری ژلاتین برای ایجاد حالت شفافیت و چسبندگی، روغن خوراکی برای براق شدن، انواع اسانس های میوه ای براساس مزه و طعمی که مورد نظر است، رنگ ها و طعم دهنده های مجاز خوراکی، آب، شیرین کننده که می تواند شکر یا گلوکز باشد و چند افزودنی دیگر به کار گرفته می شود.
آنچه اکنون محل منازعه برای فایده دار بودن یا مضر بودن این مواد خوراکی است و به عنوان متهم در جایگاه همیشگی قضاوت های افراد می نشیند، ژلاتینی است که در تولید این خوردنی ها به کار می رود.