دسته‌بندی نشده

خرید انواع مختلف پاستیل

جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید

پاستیل های امروزی غیر از شکل و شمایل خرس، در قالب های متعددی تولید می شوند؛ از شکل حیواناتی مثل قورباغه و مرغ و زرافه گرفته تا میوه هایی مثل آلبالو و توت فرنگی و سیب و پرتقال و انار و اشیایی چون خودرو و بطری نوشابه و… گرچه این محصولات اکنون تنوع زیادی در مزه و رنگ و شکل دارند، از یک نظر، تفاوت چندانی هم با آن پاستیل های اولیه ندارند. در فرآیند تولید، مقداری ژلاتین برای ایجاد حالت شفافیت و چسبندگی، روغن خوراکی برای براق شدن، انواع اسانس های میوه ای براساس مزه و طعمی که مورد نظر است، رنگ ها و طعم دهنده های مجاز خوراکی، آب، شیرین کننده که می تواند شکر یا گلوکز باشد و چند افزودنی دیگر به کار گرفته می شود.
آنچه اکنون محل منازعه برای فایده دار بودن یا مضر بودن این مواد خوراکی است و به عنوان متهم در جایگاه همیشگی قضاوت های افراد می نشیند، ژلاتینی است که در تولید این خوردنی ها به کار می رود.

جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا