پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل خانگی با نوشابه

جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید

پاستیل های خانگی را می توان با استفاده از نوشابه و یا آبمیوه به همراه طرز تهیه آسان، آماده و مورد پذیرایی قرار داد.
برای درست کردن پاستیل های خانگی، ایده ها و همچنین راهکارهای متعددی ارائه می شود که در این قسمت توانسته ایم به بهترین شکل ممکن اقدام به ارائه راهکارهای لازم نماییم و پاستیل های نوشابه ای و میوه ای از جمله مواردی است که فرصت درست کردن آن ایجاد شده است.

مواد اولیه پاستیل خانگی

  • یک لیوان آب
  • یک لیوان نوشابه
  • دو لیوان شکر
  • چهار قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • اسانس

طرز درست کردن پاستیل خانگی
در داخل یک ظرف، اقدام به ترکیب آب و ژلاتین نمایید و به صورت بن ماری آن را حرارت دهید تا به خوبی حل شود و یک مایع شفاف را تولید نماید. دو لیوان شکر موجود را به همراه یک لیوان نوشابه و همچنین اسانس موجود در ظرف دیگری ترکیب نموده و روی شعله قرار دهید و پس از رسیدن به نقطه جوش، نوبت به اضافه کردن ژلاتین و همچنین شکر و نوشابه می رسد. و پس از ترکیب آن ها، می توانید اقدام به قالب زنی نموده و سه ساعت قرار گرفتن در یخچال، می تواند کمک به آماده سازی آن نماید.


منبع: بازار شکلات ایران

جهت سفارش به شماره زیر تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا